14 Temmuz 2011 Perşembe

Işık Tanrıçası

Bu yazara kesinlikle bayılıyorum. İnanılmaz bir hayal gücüne ve romantizme sahip yazarlardan biri bence:) Bu kitap Tanrıça serisinin 3. kitabı anca seri birbiriyle ayrılmaz şekilde bağlı değil. Kesinlikle vampirler yada melekler yok:) Çok daha fantastik bir dünyayı sunuyor. Yunan-Roma Mitolojisinin ve Tanrı/Tanrıçaların dünyasında kendinizi kaybedebileceğiniz bir kitap. Serinin her kitabında farklı karakterler ve farklı tanrı/tanrıçalar var. İlk kitap 2. ve 3. den çok daha bağımsızdı. Oysa bu kitapta 2. kitaptan bazı hatırlatmalar görebilirsiniz.

Bu kitapta liseli genç kızlar kesinlikle yok:) Genelde orta yaşlı ve kariyer sahibi aşktan kaçan kadınların, aşkı bulmasını anlatıyor diyebiliriz. Aşık olunan erkek ise kesinlikle bir vampir yada melek değil bir Tanrı :)

İşte kitabın arka kapağından bir paragraf;
" Dekoratör Pamela Gray aşk arayışından vazgeçmek üzeredir. Bencil adamlarla uğraşmaktan bıkıp usanmıştır. Artık tanrı gibi birisine aşık olmak istiyordur. Bu isteği dillendirirken farkında olmadan çağırdığı Tanrıça Artemis ise onun için çok farklı planlar yapar."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder